Kommunikation
Kommunikation-modulen

Skicka SMS snabbt till dina elever via 'Kommunikation' i vår plattform. E-postfunktion inom kort!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Navigering till Kommunikation

När du vill nå ut till flera elever på en gång, navigera till "Kommunikation".

Kommunikationsplattformen

I den här vyen kan du skicka SMS till dina elever (E-post kommer snart).

Notera den blå rutan; den visar hur meddelandets struktur, avsändare och signatur kommer att se ut. Dessa detaljer hämtas automatiskt från dina kommunikationsinställningar.

Sök och välj kunder

• Sök efter elever genom att skriva i sökrutan.

• Välj de elever du vill kontakta.

Förbered meddelandet

• Skriv ditt meddelande till de valda eleverna.

Dubbelkolla och skicka

• Granska texten noggrant en sista gång.

• Klicka sedan på den gröna knappen "Skicka" för att skicka meddelandet.

• Swooosch, SMS:et är nu på väg!