Alla samlingar
E-handel
Betalmetod: Swish Handel
Betalmetod: Swish Handel

Kom igång redan idag genom att teckna ett avtal för Swish Handel genom din bank.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur ansluter jag mitt företag till Swish Handel?

Du ansluter dig till tjänsten genom att teckna avtal om tjänsten med din bank. Fråga om tjänsten Swish Handel och förklara att det avser en e-handel. När du tecknar avtalet behöver du uppge Teoricentralen Sverige AB som teknisk leverantör.

Tänk på att det är skillnad på ett Swish Företag-nummer och ett Swish Handel-nummer. För att få e-handeln att fungera behöver du ha ett Swish Handel-nummer.

Teknisk leverantör

Dubbelkolla så att rätt teknisk leverantör är inställd för erat Swish Handel, de uppgifterna som ni ska uppge till banken är:

Teoricentralen Sverige AB
Organistationsnummer: 559068-0848
Swishnummer: 9875261274

Baskonto för bokföring

Ni har nu möjlighet att konfigurera var intäkterna från Swish Handel ska bokföras. Detta gör ni under fliken Inställningar > Ekonomi > Baskonto.

Varför gör vi detta?

Vi förstår att e-handel är viktigt för er och arbetar oavbrutet för att kunna tillgodose de behov ni har för att fortsätta bedriva er verksamhet. Ni kommer först att ansluta er till Swish Handel och därefter successivt hantera onboarding av den större lösningen tillsammans med Qliro. Denna process kommer att ta lite längre tid med tanke på alla avtal som behöver undertecknas, och vi förutser att det kommer att vara en mer tidskrävande process än beräknat. Därför kommer vi nu att göra omstruktureringar i e-handeln för att säkerställa att ni har en fungerande e-handel med Swish. Tack för ert tålamod, och vi ser fram emot den nya lösningen!

Fick du svar på din fråga?