Alla samlingarEkonomi och kassa
Återbetalning av kvarstående saldo från ett paket

Denna lathund beskriver hur du återbetalar kvarstående saldo från ett paket. Följ stegen nedan för att genomföra återbetalningen korrekt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg-för-steg guide

Steg 1

• Gå till kundens ekonomi-flik.

• Klicka på den "svarta pilen".

• Klicka sedan på den ljusblåa texten till höger .

Steg 2

• Öppna eleven i kassan.

• Klicka på "Återbetala elevsaldo".

• Välj hur pengarna ska föras över. Observera att betalningsmetoden ska vara densamma som användes vid insättningen.

Viktigt

• Kontrollera att betalningsmetoden speglar samma sätt som när pengarna kom in för att undvika problem vid överföringen.

Tänk på att teoricentralen inte betalar ut pengar från er bank.