Helgdagar

En funktion för att inte schemalägga när ni ska vara lediga.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Syftet med helgdagar är att säga åt affärssystemet att inte schemalägga tidsluckor på de dagar ni ska vara lediga. Denna funktion kommer ni åt genom att gå in på Inställningar > Schema > Helgdagar och här skapar ni upp de helgdagar som ni önskar ha i er verksamhet.

När ni har lagt till en heldag så visas den i vyn, samt i erat bokningsschema där helgdagarna ni lagt till kommer att få en röd bakgrund.

Om ni skapar era helgdagar innan ni schemalägger er personal så kommer schemaläggningen inte att lägga in tidsluckor vid era helgdagar så att ni inte får bokningar på dessa tider.