Inställningar
Begränsa Teoricentralen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Teoricentralen - Anpassa generella inställningar

Teoricentralen erbjuder dig möjligheten att anpassa generella inställningar för affärssystemet, baserat på verksamhetens specifika behov och preferenser.

Visa bokningsmodulen

En av inställningarna som erbjuds i Teoricentralen är möjligheten att dölja bokningsystemet och utbildningskorten för dina kunder. Medan det kan vara en bra funktion att ha, markera endast denna ruta om du inte har för avsikt att använda varken bokningssystemet eller utbildningskorten i Teoricentralen.

Anpassa affärssystemet

Genom att justera dessa inställningar kan du anpassa affärssystemet för att passa dina verksamhetens specifika behov och preferenser. Detta innebär att du kan använda Teoricentralen för att effektivt hantera dina verksamhetens verksamhet - oavsett om detta är booikningsystemet eller utbildningskorten.