Alla samlingar
Kom igång
Vad är Teoricentralen?
Vad är Teoricentralen?

Hur Teoricentralen fungerar, vad det kan göra för ditt företag och vad som skiljer det från andra lösningar.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Teoricentralen är en utbildningsplattform som tidigare huvudsakligen erbjudit sin tjänst mot den privata marknaden. Inför 2023 har vi ändrat vår affärsmodell och kommer nu att erbjuda ett affärssystem för din verksamheter där du ska kunna hantera hela trafikskolans verksamheten genom Teoricentralen. Vi ger dig möjligheten att kunna bibehålla din lönsamhet genom att erbjuda körkortsteori till dina elever och samtidigt kunna bedriva din verksamhet.

  • Körkortsteori: Vi erbjuder utbildningsmaterial för flera olika behörigheter. Idag har vi stöd för AM-körkort, B-körkort samt A-körkort. Alla våra behörigheter är uppdaterade och är aktuella för år 2023. Vi erbjuder idag redan AI-teknik i vår utbildningsplattform mot våra elever och kommer snart ge dig som trafiklärare möjligheten att tillämpa information under en körlektion.

    Utbildningen innehåller idag, teorifrågor, videofrågor, videoförklaringar och digital körkortsbok med ljudstöd.

  • Utbildningskort: Här erbjuder vi dig utrymme för att notera viktig information om eleven, såsom person- och kontaktuppgifter, datum för kunskapsprov och körprov samt plats för anteckningar om elevens framsteg. Detta ger dig som trafiklärare möjlighet att enkelt hålla koll på elevens framsteg. Utrymmet på kortet ger också dig möjlighet att notera körmomenten och körlektioner som eleven genomfört, och kunna betygsätta enligt DISG-modellen.

  • Schemaläggning: Är en viktig del av verksamheten för en trafikskola, eftersom det ger dig möjligen att planera och organisera tider för lektioner och körningar för eleverna. Det hjälper också till att hålla koll på elevernas framsteg och säkerställa att de får den tid och den instruktion som de behöver för att klara sin körkortsutbildning.

    Inom en snar framtid kommer trafikskolor att kunna använda sig av AI-teknik för att göra schemaläggningen ännu mer effektiv. AI-algoritmer kan användas för att automatiskt skapa scheman som tar hänsyn till elevernas tidigare prestationer, deras tillgänglighet och andra faktorer. Detta kan leda till bättre utnyttjande av tiden och minskad risk för konflikter.

  • Bokning: Du kommer kunna använda bokningsschemat för att göra det enkelt för eleverna att boka tid för lektioner och körningar. Det kommer vara webbaserat, så att eleverna kan logga in och boka tid när som helst, oavsett var de befinner sig.

    Det kommer också kunna integreras med schemaläggningen för att automatiskt se till att eleverna bara kan boka tid när det finns lediga platser. Det skulle också kunna användas för att hålla reda på vilka elever som har bokat tid och vilka som är kvar att boka.

    Bokningssystem kommer inom en snar framtid kunna användas med AI-teknologi för att föreslå lämpliga tider för eleverna baserat på deras tidigare bokningar och tillgänglighet. Detta skulle göra det enklare för eleverna att hitta lediga tider och minskar risken för konflikter.

  • E-handel: Vi har tagit fram en e-handelslösning sömlöst integrerad med resten av affärssystemet för att göra din vardag enklare. Kontakta oss för mer information om du vill komma igång med din egen e-handel.

Tack för att du kollar närmre på Teoricentralen!

Fick du svar på din fråga?