Bokningslista

I detta avsnitt kommer vi att visa dig hur arbetsflödet ser ut i en bokningsslita.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I detta avsnitt kommer vi att visa dig hur arbetsflödet ser ut i en bokningsslita. Det ger dig en visuell representation av hur bokningar hanteras och presenteras i systemet, vilket kan vara till hjälp för att förstå hur bokningsprocessen fungerar och hur du kan navigera genom den.

I listan ser du både förgående och kommande kurstillfällen.

Använda filter för att sortera och välja bland dina kurser. Det gör det enklare att hitta och navigera bland de olika kurserna som är tillgängliga i systemet.

För att snabbt hitta en elev kan du använda förstoringsglaset längst upp i systemet. Genom att söka kan du enkelt se var eleven är bokad och få en översikt över deras bokningsinformation. Detta gör det bekvämt att lokalisera och hantera elevinformationen i systemet.