Loggar i elevkortet

Loggar i elevkortet visar kommunikation med eleven & elevens aktiviteter på Teoricentralen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lathund: Loggar i Elevkortet

Navigering till Loggar

• Navigera till elevkortet.

• Klicka på fliken "Loggar".

Kommunikationsloggar

• Här visas automatiskt alla sms och e-mail som skickats till kunden.

• Varje post visar typ av kommunikation och datum.

Mer Information

• Vill du ha mer detaljer om en viss kommunikation? Klicka på "i"-symbolen bredvid varje logg.

• Detta öppnar en vy med utförlig information om det specifika sms:et eller e-mailet.

Elevloggar

• Klicka på "Elevloggar" för att byta vy.

• Här ser du allt eleven har utfört aktivt på sin elevsida i Teoricentralen, inklusive datum och tidpunkt.