Alla samlingarVanliga frågor
Aktivera digital teorimaterial automatiskt

Denna lathund vägleder dig genom processen att aktivera en ny artikel för digitalt teorimaterial i vårt affärssystem.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna lathund är till för dig som vill lägga upp digitalt teorimaterial som en ny artikel i vårt affärssystem. Följ stegen nedan för att säkerställa att elevens utbildningsmaterial aktiveras direkt vid köp.

Steg 1: Inställningar

• Klicka på Inställningar i huvudmenyn.

Steg 2: Ekonomi

• Inne i inställningarna, klicka på Ekonomi.

Steg 3: Artiklar

• Under ekonomi-menyn, klicka på Artiklar.

Steg 4: Ny Artikel

• Klicka på knappen Ny artikel för att skapa en ny artikel.

Steg 5: Fyll i Artikelinformation

• Internt namn: Ange ett internt namn för artikeln.

• Externt namn: Ange ett externt namn som eleverna kommer att se.

• Typ av artikel: Välj typ av artikel (i detta fall, digitalt teorimaterial).

• Artikelnr: Ange ett unikt artikelnr.

Steg 6: Skapa Artikel

• I rutan teorimaterial: Ange vilket material du önskar förmedla, tänk på att skapa en artkel för respektiv behörighet.

• I rutan "med digital teoribok": Ange om det ska inkuldera den digitala boken med tillhörande teorifrågor.

Observera att den digitala boken för B-körkort för närvarande endast finns på svenska och engelska.

Steg 7: Koppla den nya artiklen till produkten

Nu är artikeln skapad och ligger under aktiva artiklar. Eleverna kan nu komma åt utbildningsmaterialet digitalt direkt vid köp, förutsatt att ni även kopplar den nya artikeln till den relevanta produkten.

Följ dessa steg noggrant för att säkerställa att allt fungerar smidigt för både dig och eleverna. Om du har några frågor eller stöter på problem, tveka inte att kontakta vår support.