Kunder

Denna lathund förklarar ikonen kunder

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt oss förklara för dig som är trafikutbildare vad ikonen "Kunder" representerar. Genom att klicka på denna ikon får du en omfattande översikt över dina kunder – både nuvarande, tidigare och potentiella.

Steg 1

Klicka på ikonen "Kunder" uppe i vänstra hörnet för att komma till dina aktiva kunder (de som är inskrivna på din trafikskola). Där kan du söka efter en person genom att använda personnummer, förnamn, efternamn, e-postadress eller telefonnummer.

Du kan även filtrera resultaten efter taggar eller behörighet.

Steg 2

Den blinkande röda ikonen "Nya" visar elever som har registrerat sig på din trafikskola genom BankID. Här kan du fånga upp nya registreringar och få en översikt över hur många nya elever som har skrivit in sig.

Steg 3

"Vilande" avser elever som inte har varit aktiva på länge. Det kan vara lämpligt för dig som körskola att påminna dessa elever om deras konto eller om de vill fortsätta sina studier. Efter 30 dagar utan aktivitet kommer eleven att läggas som vilande.

Steg 4

På första sidan av kundkortet kan du arkivera en kund. Detta görs om kunden har sagt upp sitt medlemskap, avslutat sin utbildning och vill avsluta sitt konto, eller om det finns andra skäl att arkivera. När du har arkiverat en kund, hamnar denne under ikonen "Arkiverade". Även där kan du filtrera efter taggar och behörigheter.

Support

Om du stöter på problem eller har frågor som inte besvaras i denna lathund, tveka inte att kontakta vår kundservice:

Vi hoppas att denna lathund har varit till hjälp och att den underlättar hanteringen av dina kunder.

Tack för att du använder Teoricentralen!