Personal
Lägg till ny personal

Hantera din personal på ett och samma ställe. Tilldela ett schema, administrera behörighet och se loggar.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Modul "Personal"

Ny medarbetare

Här hittar du en översikt över all anställd personal och deras befattningar inom trafikskolan. Du kan lägga till en ny medarbetare genom att trycka på knappen “Skapa ny personal”. Mata sedan in den anställdas uppgifter och tryck på “Skapa personal”.

Personlig information

Navigera till den anställdas personliga översiktsida genom att trycka på “Öppna”.

Där kan du se och ändra följande information om den anställda:

• Förnamn och efternamn

• Befattning

• E-post

• Telefonnummer

• Adress

Här kan du också se tidpunkten då den anställda lades till, senaste gången profilen uppdaterades och senaste gången som den anställda loggade in via sitt konto.

Presentation till Teoricentralen

Vi rekommenderar att ni ber er personal att fylla i en kort presentation om sig själv, detta kommer sedan att användas till era elever vid en eventuell elevbokning eller om du vill visa upp dina anställda till dina elever.

Tilldela schema

Navigera till fliken “Schema” för att se/ändra den anställdas nuvarande planering.

Glöm inte att klicka på den gröna knappen "Generera".

Hantera behörighet

Under fliken “Behörighet” kan du se och uppdatera den anställdas behörigheter.

Sammanfattning:

Du har nu lagt till din första personal genom att "skapa en ny personal" du har även tilldelat medarbetaren ett schema som du skapat tidigare.

Tack för att du stöttar Teoricentralens utveckling, vill du se fler funktioner tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med allt vi kan!

Klicka för att se videon