Bokningssystem
Börja jobba i bokningsschemat

Här visar vi dig några funktioner som kan vara användbara när du arbetar med schemat.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Använda sökknappen till vänster för att hitta den önskade eleven.

1. När du hittar eleven visas deras information i en blå ruta.

2. Till höger om rutan finns en grön knapp. Om den är aktiv, betyder det att eleven har ett giltigt körkortstillstånd.

3. Om körkortstillståndet saknas eller om utgångsdatumet har passerat, kommer knappen att lysa rött som en varningssignal.

När du har valt en elev, kommer du att märka att bokningen för den eleven markerad med en rand/stripe. Detta är en visuell indikation på att eleven är bokad för olika tillfällen. Dessutom kommer bokningen att omges av en svart ram för att ytterligare markera dess närvaro. Notera att bokningen skuggar automatiskt med alla lärare, vilket representeras av pilen som visas på bilden.

Gå till "Kommande bokningar" för att få en översikt över alla elevens bokningar. Här visas alla bokningar i en lista, vilket gör det enkelt att se kommande bokningar för eleven.

För att få mer detaljerad information från en bokning, håll muspekaren över bokningen. Då kommer all relevant information om bokningen att visas i en snabbinfo, vilket gör det enkelt att få ökad insikt i bokningens detaljer utan att behöva klicka på den.

För att hantera en bokning, högerklicka på den för att få tillgång till olika alternativ:

1. Om du behöver ändra informationen i bokningen kan du använda alternativet "Redigera bokning" för att göra nödvändiga ändringar.

2. Om du vill kommunicera med kunden eller eleven, kan du använda alternativet "Skicka sms" för att snabbt nå ut till dem.

3. För att få en översikt över elevens tidigare aktiviteter eller information, välj "Visa kundkort".

4. Om du behöver ta bort bokningen helt och hållet, använd alternativet "Radera bokning".

Saknar du en funktion? Låt oss veta!

Mejla till [email protected] eller skriv till oss direkt i chatten.