Alla samlingar
Kundregister
Teorimaterial
Översikt över digital teoribok i kundkortet
Översikt över digital teoribok i kundkortet

Följ elevens framsteg i digitala teoriboken. Lär dig hur du ser antal avklarade kapitel och testresultat.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Digital Teoribok

Välkommen till sektionen "Digital Teoribok," som du hittar under fliken "Teorimaterial." Här får du en översikt över elevens framsteg i sin teoristudie, med en visuell representation av alla kapitel i boken.

Du ser direkt hur många kapitel eleven har slutfört. Om siffran är noll, som i detta exempel, betyder det att eleven ännu inte har börjat sin teoristudie.

Denna del visar också alla kapitel i den digitala teoriboken. För varje kapitel får du en uppskattning av den tid det tar att läsa igenom det, vilket underlättar planeringen.

Efter att eleven har läst ett kapitel och svarat på kontrollfrågorna markerar systemet kapitlet som avklarat med en grön markering. Du kan se detta i "Avklarade kapitel" som här ändrats till 3 av 49 kapitel (6,12%). Detta ger dig en god överblick över elevens framsteg, vilka kapitel som är klara och vilka som behöver mer arbete.

Nästa Steg: Frågestatistik

I nästa del går vi igenom hur du kan använda frågestatistiken för att följa upp elevens prestationer, identifiera styrkor och svagheter och därmed skräddarsy undervisningen.

Klicka här för att gå vidare.

Fick du svar på din fråga?