Tilldela Teorimaterial

Lär dig hur du enkelt tilldelar teorimaterial till elever. Följ stegen för att aktivera och justera teoriinnehållet i kundkortet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fliken Teorimaterial i Kundkortet


Välkommen till fliken "Teorimaterial" i kundkortet. Denna del används för att ge elever tillgång till köpt teorimaterial.


Här ser du att denna elev inte har något tillgängligt teorimaterial.


Varje behörighet visas med en unik rubrik, symbol och kort beskrivning. Till höger ser du gröna knappar som låter dig välja mellan "Teorifrågor & digital bok" eller enbart "Teorifrågor". Klicka på det du vill att eleven ska få tillgång till.


När en elev får tillgång till teorimaterial ändras färgen på behörigheten till grön, vilket indikerar att den är aktiv. Om du råkar göra ett misstag, finns en röd "Ångra"-knapp till höger.


Längre ner på sidan finns en sektion med rubriken "Välj aktivt teorimaterial". Använd denna funktion för att ändra behörigheter eller språk i elevens teorimaterial. Eleven kan också göra detta själv i Teoricentralens utbildningsplattform.


Nästa steg: Digital teoribok

Nu när du har gått igenom hur du ger tillgång till teorimaterial för elever, är nästa steg att bekanta dig med fliken "Digital teoribok".

Klicka här för att gå vidare.


Fick du svar på din fråga?