Elevens bokningar

Få en detaljerad översyn och hantering av elevens aktuella och tidigare bokningar i kundkortet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Navigera till elevens bokningar

Instruktioner för hur man navigerar till fliken "Bokningar" i kundkortet.

Kommande Bokningar

Översikt över elevens kommande bokningar med detaljer som typ av lektion, tidpunkt och lärare.

• Funktioner: Visa bokning, bokningsschema, avboka.

Tidigare Bokningar

Historik över elevens tidigare bokningar, inklusive antal, typ av bokning, tidpunkt och lärare.

Summering och Notifikationer

Sammanfattning av kommande bokningar.

Möjligheter att skicka kommande bokningar till eleven via e-post eller SMS.

• Informera gärna eleven om prenumeration på bokningar via Teoricentralen utbildningsplattform.

Kundens bokningsinställningar

Inställningar för att begränsa elevens möjlighet att boka eller avboka lektioner.

Snabbknapp för att boka fler lektioner eller se kommande bokningar i bokningsschemat.