Kundregister
Utbildningskort
Elevens utbildningskort i kundkortet

Guida genom elevens utbildningskort i kundkortet: från skapande till historik, inkl. import och uppföljning på Teoricentralen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inledning

• Gå till fliken utbildningskort för vald elev.

Översikt av Utbildningskort

• Se de olika utbildningskorten en elev har baserat på behörigheter.

• Välj att skapa eller öppna utbildningskort beroende på om det redan finns ett för en viss behörighet.

Import av Utbildningskort

• Importera ett utbildningskort från ett annat system genom att ladda upp en PDF.

Elevinformation

• Översikt över elevens bokade kunskapsprov och körprov, typ av bil de kör, och eventuella specialanpassningar.

• Se elevens kommande bokningar genom kalendersymbolen.

Utbildningsöversikt

• Se elevens teoretiska och praktiska framsteg.

• Markerade färger visar status på moment: Grön (godkänt), Orange (påbörjat), Ingen färg (ej påbörjat).

Arbeta med Utbildningskortet

• Öppna huvudmoment och se delmoment.

• Markera olika stadier av lärande (D, I, S, G).

• Fyll i kommentarer och snabbknappar för snabb åtkomst till vanliga uttryck.

Fylla i Utbildningsdetaljer

• Välj vilken lektion du fyller i för.

• Lägg till kommentarer och se visuell feedback på eleven progression (t.ex. ändring av färg).

Historik

• En detaljerad vy över elevens utbildningshistorik med datum, tid, lärare och kommentarer.

Slutnotering

• Eleven har tillgång till all denna information via sin elevsida på Teoricentralen.