Tjänster

Erbjud produkter och aktiviteter till kunder. Koppla till tidsschema för enklare bokningar.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tjänster används för att du ska få igång din elevbokning.

Tjänster

• En tjänst är en service eller aktivitet som du erbjuder dina kunder.

• Här lägger du till alla dina produkter, tjänster och aktiviteter som erbjuds inom din verksamhet.

• Du kan också koppla en tjänst till en tidmall för att göra det enklare för kunder att själva boka tjänsten.

Skapa en ny tjänst

För att lägga till en ny tjänst, följ dessa steg:

1. Klicka på knappen "Ny tjänst".

2. Ange ett namn för din tjänst.

3. Beskriv vad tjänsten innebär och vad kunden får genom att köpa tjänsten.

4. Markera "Aktiv" om du vill göra tjänsten tillgänglig, och avmarkera rutan om du vill göra den otillgänglig.

5. Välj vilka tidmallar som ska associeras med tjänsten. Kunden kan sedan beställa tjänsten baserat på den valda tidmallen.

Hantera tjänster

• Här finns en lista över de tjänster som din verksamhet erbjuder. Du kan se vilka tjänster som för närvarande är aktiva.

• Klicka på informationsknappen (i) till höger om en tjänst om du vill ändra dess information eller inställningar.

Genom att använda denna funktion kan du enkelt organisera och erbjuda dina olika tjänster och produkter till dina kunder.