Resurser

Hantera resurser som bilar, lektionssalar med namn, beskrivning och aktivitetsstatus. Lägg till, ändra och kategorisera resurser.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hantera resurser

Resurser är tillgångar som bokas när en bokning görs. Exempel på resurser inkluderar bilar, släpvagnar eller lektionssalar. En resurs kan användas och konfigureras för en eller flera bokningar samtidigt. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du kan hantera dina resurser med hjälp av våra funktioner.

Lägg till ny Resurs

Du kan lägga till nya resurser genom att följa de här stegen:

När du har fyllt alla detaljer kan du trycka på ”Spara” knappen som finns längst ner till höger på skärmen. Du har nu lagt till en ny resurs.

Aktiva resurser

När du är klar med att lägga till en ny resurs kommer du att se resursen i listan över aktiva resurser. Du kan också ändra informationen om en resurs genom att klicka på informationsikonen till höger (i). Det finns också möjlighet att markera flera resurser samtidigt för att radera eller inaktivera dem.

Inaktiva resurser

För att ändra en resurs till inaktiv status, markera resursen som du vill inaktivera och tryck på knappen Inaktivera som finns längst upp till höger på skärmen. Du kan också inaktivera flera resurser samtidigt. Alla inaktiverade resurser kommer att finnas i listan över inaktiva resurser. Du kan även ändra informationen om en inaktiv resurs genom att klicka på informationsikonen till höger (i).

Genom att använda dessa funktioner kan du effektivt organisera och hantera resurserna som behövs för olika bokningar och aktiviteter i din verksamhet. Om du har några frågor eller funderingar om resurshantering är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Vart finns din resurs tillgänglig?

Längst ner på sidan hittar du vart dina resurser finns tillgängliga samt kommande bokningar med den aktuella resursen. Du kan alltid kontrollera denna information för att se om resursen är tillgänglig för användning.