Alla samlingarVanliga frågor
Systembehörigheter till en ekonom eller revisor i Teoricentralen
Systembehörigheter till en ekonom eller revisor i Teoricentralen

Konfigurerar systembehörigheter för en ekonom eller revisor. Detta gör att de kan hantera ekonomiska uppgifter direkt i systemet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Varför?

För att ekonomer eller revisorer ska kunna granska och hantera ekonomisk information direkt i Teoricentralen, behöver de ha korrekt systembehörigheter. Den här lathunden visar hur du konfigurerar detta.

Steg 1 - Gå till personalhanteringen:

• Välj "Personal" från startsidan på Teoricentralen.

Steg 2 - Lägg till ny personal:

• Klicka på "Skapa ny personal".

• Ange personens fullständiga namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer.

Steg 3 - Tilldela roll och behörighet:

• Specificera vilka moduler och funktioner personen ska ha tillgång till beroende på deras arbetsuppgifter, detta görs under fliken Systembehörigheter.

Steg 4 - Spara och aktivera kontot:

• Klicka på "Spara" för att spara ändringar.

• Personalens konto är nu aktivt, och de kan logga in med de uppgifter som skickats till dem. Om medarbetaren inte får tillgång till ett lösenord så kan du testa skicka ett nytt lösenord genom att klicka på fliken "inställningar".

Hur tillämpas detta i verksamheten?

Genom att ge en ekonom eller revisor systemtillgång kan de arbeta självständigt med ekonomiska rapporter och granskningar, vilket minskar behovet av manuell dataöverföring och ökar effektiviteten i din verksamhet.