Nyheter
Hantera nyhetsflöde

Händelser i din verksamhet, uppdatera dina kunder om din verksamhet eller kanske ett erbjudande under sommaren?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Modul "Nyheter"

Berätta för dina kunder om nya och spännande händelser i din verksamhet. Tryck på “Ny nyhet” för att skapa en ny händelse. Mata sedan in rubrik och meddelande och tryck på “Skapa nyhet” för att publicera nyheten.

Du kan alltid ändra eller ta bort nyheten i efterhand genom att klicka på respektive knapp på nyhetsraden.

Från elevvyn

Dina elever kommer kunna se alla nyheter från din trafikskola direkt i plattformen Teoricentralen.se där dina elever använder dagligen för att studera inför sitt kunskapsprov.

Håll kontakten med dina elever när det sker en förändring i din verksamhet eller när det är dags för ett erbjudande.

Sammanfattning:

Vi har i detta avsnitt skapat upp vår första nyhet, känn friheten av att kunna kommunicera med dina elever. Annonsera ut en nyhet, kampanj eller varför inte berätta om ditt nya utbildningsmaterial.

Tack för att du stöttar Teoricentralens utveckling, vill du se fler funktioner tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med allt vi kan!

Klicka för att se videon