Konfigurera resurser

I denna guide visar vi dig hur du skapar din första resurs för trafikskolan och hanterar alla fordon i din verksamhet.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa din första resurs

För att komma igång med att skapa din första resurs, klicka på den gröna knappen "Ny resurs". Här kan du välja bland olika typer av tillgångar, såsom mopeder, personbilar, motorcyklar eller lokaler. Det är viktigt att du kopplar din resurs till en specifik plats för att den ska vara bokningsbar.

För att skapa en ny resurs, välj ett namn som är enkelt för dig att känna igen, t.ex. "Manuell - ABC123" eller "Manuell 1". Du har friheten att bestämma ett passande namn för resursen.

Välj sedan typ av fordon från rullistan och markera resursen som aktiv. När du är klar med inställningarna, klicka på knappen "Skapa resurs" för att bekräfta och spara den.