Kundkortet

Utforska 'Kundkortet' för att se elevens info. Hantera person- och kontaktuppgifter, anteckningar och önskemål.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Introduktion till Kundkortet

Vi börjar med den första fliken som heter just "Kundkort", vilket pilen i bilden också indikerar. Vi kommer att gå igenom varje flik i kundkortet, så att du kan använda det effektivt.

Kundinformation

Färgmarkering: Röd

Till vänster i bildens stora ruta hittar du alla grundläggande uppgifter om eleven:

• Namn

• Personnummer och ålder

• Kontaktuppgifter

• Inskrivningsdatum

• Senaste inloggning och aktivitet

• Status användarvillkor

• En funktion för att lägga till elevens bild

Kundanteckningar

Färgmarkering: Orange

Här uppe till höger kan du skriva anteckningar om eleven. Du väljer själv om anteckningen ska vara intern (bara för trafikskolan) eller extern (synlig även för eleven).

Kundönskemål

Färgmarkering: Gul

Här kan du och eleven skriva önskemål eller överenskommelser. Om du fyller i denna ruta kommer eleven också att se informationen. Det är ett utmärkt verktyg för att dokumentera överenskommelser mellan dig och din elev.

Nästa Steg: Behörighet

Du har nu lärt dig det grundläggande om "Kundkortet". Nästa steg är att förstå hur du hanterar elevernas "Behörighet".

Klicka här för att fortsätta med nästa lathund om fliken "Behörighet".